Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alegria a la Festa Major de setembre 2018

DIMECRES 12 SETEMBRE 2018

Els dies 6, 7, 8, 9, 10 i 11 Bellcaire d'Urgell va celebrar la seva Festa Major de setembre. Els actes van començar el dijous amb la projecció a les piscines de la nova pel·lícula de Jumanji. Divendres va tornar amb èxit el Corretapes pels diferents bars del poble, i la Festa Jove va animar la nit amb la Banda Biruji, Mon DJ i Ernest Codina.

Dissabte va ser un dia molt artístic amb el Concurs de Pintura Ràpida per a Joves, el Concurs d'Engalament de Balcons i la inauguració de l'exposició de quadres de Teresa Bertran. També es va disputar el Torneig local de partides ràpides d'escacs i el Concurs del Castell de Caixes. A la nit no podia faltar el tradicional Sopar de Cassoles, que va ser seguit de la Festa dels 80, 90.

Diumenge, després de la celebració de l'Eucaristia, va tenir lloc la Trobada Gegantera amb una cercavila plena de música, capgrossos i gegants pels carrers del municipi i va acabar a les piscines, on es va fer el vermut. A la tarda el C.F. Bellcairenc va jugar contra el C.F. Verdú. L'orquestra Rosaleda va oferir concert i sessió llarga de ball al Poliesportiu.

Dilluns va ser el dia pels més petits, amb un parc ple de jocs al matí, i un espectacle de la mà del grup La Cremallera a la tarda. Dimarts es va celebrar la Diada de Catalunya amb una ballada de sardanes a la Plaça Major amb la cobla Vents de Riella.