Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BAN DE L'ALCALDE JAUME MONTFORT

Ban de l'alcalde de Bellcaire d'Urgell, Jaume Montfort, en motiu de la pandèmia del coronavirus

DIMECRES 01 ABRIL 2020

Davant la situació epidemiològica actual (COVID-19) al nostre municipi, us volem fer avinent que per tal de protegir la salut de la ciutadania es recomana a la població seguir amb les pautes generals de prevenció davant el contagi de virus i sobretot el confinament dels veïns i veïnes del poble a les seves llars.


En aquest sentit cal recordar a tothom que s’ha d’evitar tota sortida si no és realment necessària, extremant les prevencions i seguir en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries.
És normal estar preocupats per la situació actual, però tots els serveis públics estan treballant per limitar l’expansió del virus, i sobretot, per protegir els col·lectius més vulnerables.


Entre aquestes prevencions, recordar que cal extremar les mesures higièniques com ara rentar-se les mans amb aigua i sabó o solució alcohòlica, tapar-se la boca en esternudar o tossir, mantenir una distància mínima de dos metres amb altres persones, no sortir de casa si no és per un cas justificat i de màxima necessitat.


Si apareixen símptomes, no dubteu a trucar al nostre equip de salut al 973 58 62 49.


Si ens cuidem entre tots, ho superarem.


Bellcaire d’Urgell, 1 d’abril de 2020
Jaume Montfort i Samà
Alcalde