Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bellcaire d'Urgell viu el nadal, encara marcat per la pandèmia

Les activitats s'han adaptat a la situació sanitària

El Reixos van arribar a Bellcaire carregats de regals
El Reixos van arribar a Bellcaire carregats de regals

DIJOUS 06 GENER 2022

Aquest nadal ha tornat a estar marcat per les restriccions per evitar els contagis de covid-19. L'alcalde Jaume Montfort va donar el tret de sortida a les celebracions amb un discurs per desitjar unes bones festes a tots els bellcairencs i bellcairenques i animar a tots els veïns a seguir amb els esforços per a fer front a la pandèmia.

El dia de nadal es va poder recuperar el Caga Tió, organitzat per l'Esplai FarigolaVa rebre molts cops de bastó i va cagar força llaminadures per als nenes i nenes de Bellcaire.

Per Sant Esteve, el patge reial va venir a recollir les cartes de tota la mainada del municipi. L'acte va tenir lloc a l'exterior, a la Plaça Major, ja que era un entorn més segur.

A la tarda, El grup Pop Piano Quartet va oferir un magnífic concert de nadal a l'església parroquial. La formació va interpretar cançons reconegudes del pop internacional, passant per noms Queen, Michael Jackson, Frank Sinatra o Lady Gaga. No podien faltar les nadales, que el nombrós públic va gaudir en la part final de l'actuació.

El moment culminant de les festes va ser l'arribada dels Reis Mags a Bellcaire. Es va poder seguir en directe per Bellcaire Informació. L'alcalde Jaume Montfort els va donar la benvinguda a l'Ajuntament, on els va lliurar la clau màgica que obre totes les llars del municipi. Tal com s'havia demanat, ningú va sortir al carrer i els Reixos van anar casa per casa a repartir els regals.