Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CARNAVAL 2022 A BELLCAIRE D'URGELL

Programa del Carnestoltes a Bellcaire el 5 de març

Cartell de la festa de Carnaval al poliesportiu
Cartell de la festa de Carnaval al poliesportiu

DIMARTS 22 FEBRER 2022

MISSATGE NO GAIRE INSTITUCIONAL DE SA MAJESTAT LO REI CARNESTOLTES als bellcairencs i bellcairenques, forasters i forasteres, nouvinguts i nouvingudes, arrelats i arrelades, oriünds i oriündes:

Salut i força al canut, col·legues i col·legos.
Malgrat que aquesta murga del Covid encara ens està amargant la vida, com que ara els manaires han deixat màniga ampla ho aprofito per tornar a portar una mica de disbauxa a les vostres vides i desfermar la bèstia assedegada de festuqui que tots i totes porteu a dins després de dos anys d’ensopiment, mal rotllo i depressió generalitzada. Que ja ho va dir sant Fart de la Costella: “Les bèsties engabiades massa temps es tornen dolentes i tufegen”. Ha arribat l’hora, doncs, d’alliberar el dimoni de la carn (o el de la verdura, en el cas dels vegetarians i vegetarianes) i dedicar-li almenys un dia de dissipació i desenfrenament. Ja se sap que aquests dropos i dropes que ara hi ha a l’Ajuntament no són capaços de fer res més que copiar els d’abans (o copiar-se ells mateixos, que encara és pitjor) i repetir sempre el mateix programa, però ves què hi farem. Diu que tot poble té el govern que es mereix. Set a dos, vet aquí.
Sigui com sigui, aquí teniu la proposta per aquest Carnaval 2022. És el que hi ha, així que val més que ho aprofiteu perquè, vaja, carpe diem, ja m’enteneu. I, si no m’enteneu, llegiu més. En resum: que passeu una bona festa, i que la Verge de la Xulla us acompanyi!

FASTUÓS PROGRAMA DEL CARNAVAL
6 de la tarda: Concentració de disfresses a la plaça Major.
2/4 de 7 de la tarda: Rua carnavalera pels carrers del poble amenitzada pel grup Xino Xano.
7 de la tarda: Repartiment de coca i xocolata a la plaça del Mercat.
8 de la tarda: Espectacle infantil amb La Cremallera al Poliesportiu.
2/4 de 10 del vespre: Sopar al Poliesportiu amb aperitiu i plat de xulla, cansalada, llonganissa, botifarra negra i fesols. Opció vegana: torrada amb escalivada. Postre: mousse de cheesecake. Vi, aigua i gasosa. Cafè i raig. Preu: 16 euros. Menú infantil: macarrons a la bolonyesa i pit de pollastre amb patates. Aigua i gelat. Preu: 9 euros. Podeu treure els tiquets al Bar del Poliesportiu fins al dimecres 2 de març.
2/4 de 12 de la nit: Espectacular sessió de ball al Poliesportiu amb Nar6 Sound, i després canya de la bona amb DJ Laro i DJ Willy Lopez.
A més a més s’obsequiarà amb una espatlla de porc a cadascuna de les comparses que vagin amb carrosses i amb un lot d’embotits a totes les colles a peu, prèvia inscripció a l’Ajuntament. Hi ha de temps per apuntar-se fins al dimecres 2 de març.

ÉS EL CARNAVAL 2022 A BELLCAIRE D’URGELL. NO US EL PERDÉSSIU PAS!