Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC s'imposa a Bellcaire d'Urgell amb el 40% dels vots

Resultats a Bellcaire de les Eleccions al Parlament 2021

Resultats de les Eleccions 14F a Bellcaire d'Urgell
Resultats de les Eleccions 14F a Bellcaire d'Urgell

DILLUNS 15 FEBRER 2021

Aquest diumenge 14 de febrer s'han celebrat les eleccions al Parlament de Catalunya 2021. El local de votació designat a Bellcaire ha estat el Poliesportiu Municipal per garantir les mesures sanitàries i la seguretat dels votants davant la pandèmia.

La jornada ha transcorregut amb tota normalitat i s'han seguit els protocols i les franges horàries recomanades pel Govern per a l'entrada dels electors a l'equipament. L'Ajuntament s'ha fet càrrec de la seva correcta organització.

El poliesportiu s'ha habilitat per a ser el col·legi electoral a Bellcaire

El Poliesportiu Municipal s'ha habilitat per a ser el col·legi electoral a Bellcaire

Esquerra Republicana de Catalunya, amb Aragonès com a candidat a la presidència, aconsegueix ser primera força a Bellcaire d'Urgell. Els republicans han obtingut el 39,6% dels vots, 8,3 punts més que el 2017. ERC ha guanyat la batalla a JUNTS, amb 11,3 punts més. Al municipi, la tercera força, amb el 8% dels vots, és el PSC.

A Bellcaire d'Urgell, els partits independentistes tornen a superar el 50% dels vots com fa quatre anys. Aquesta vegada, ERC, JUNTS i CUP sumen el suport del 82,1% dels veïns i veïnes.

Un 70,3% dels bellcairencs i bellcairenques amb dret a vot han anat a les urnes. La participació, doncs, ha estat marcada per la pandèmia i ha baixat 16 punts respecte al 21D, que va ser històrica.

VOTS A BELLCAIRE D'URGELL:

ERC 261
JxCat 187
PSC 53
CUP 50
PDeCAT 43
PP 18
VOX 16
Ciutadans 10
Podem 8
PNC 1
Vots en blanc 10
Nuls 6

 

Al conjunt de la comarca de la Noguera també s'ha imposat ERC.