Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund de la vuitena edició de FiraBell

Organitzadors i expositors valoren molt positivament la gran afluència de visitants

Aspecte de la Plaça del Mercat durant FiraBell
Aspecte de la Plaça del Mercat durant FiraBell

DIUMENGE 02 JUNY 2024

El passat 2 de juny Bellcaire va celebrar la vuitena edició de FiraBell, la Fira del comerç, indústria, artesania i productes de proximitat. La consellera d'Acció Exterior, Meritxell Serret, va inagurar el certament, acompanyada de l'alcalde Jaume Montfort i la resta d'autoritats.

La comitiva va recórrer la setantena d'expositors de FiraBell, per veure la indústria i productes de proximitat del nostre entorn, a més de comerços i entitats del municipi.

Durant el matí, els visitants van poder participar al tast d'escumosos de Costers, el tast de vermuts "El Clandestí", i la degustació de patés vegetals a càrrec de Blet One Healt.

A la tarda es va fer el tradicional "Concurs de menjar Síndria", i l'activitat "Marca't una hamburguesa de Cal Sargaire" a l'estand de la Federació d'Empresaris Productors de Venda de Proximitat. I l'Associació de Dones va organitzar un taller d'estampació a càrrec de Quàlia amb molta participació per part de nens i nenes.

Els carrers es van omplir amb centenars de persones que durant tota la jornada van passejar pel Mercat de Productes Artesans de Proximitat i la Mostra Nacional d'Arts i Oficis de Pagès. Els petits també van gaudir de jocs de fusta, d'una tirolina i rocòdrom.