Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa dels 25 de l'Associació de Dones Isabelines

DILLUNS 25 JUNY 2018

L'Associació de Dones Isabelina va organitzar una gran festa el 17 de juny per celebrar el seu 25è aniversari. Els actes van començar a la Casa de la Dona on es va rebre a les autoritats i es va anar a missa. Després, es va descobrir la placa commemorativa al peu del llorer plantat a la plaça del Novè Centenari.

El poliesportiu va acollir l'acte institucional amb els parlaments de Carme Cases, la seva presidenta; Jaume Montfort, alcalde de Bellcaire; Concepció Canyadell, presidenta del Consell Comarcal de la Noguera; Joan Santacana, director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat; Carme Castelló, coordinadora de l'Institut Català de les Dones a Lleida; Joana Ortega, que ha estat vicepresidenta i consellera de la Generalitat i presidenta de l'Institut Català de les Dones; i Joaquima Alemany, que ha estat diputada al Congrés espanyol i al Parlament, senadora i 1a presidenta de l'Institut Català de les Dones. També es va homenatjar a totes les presidentes que ha tingut l'entitat: Lourdes Bernaus, Montserrat Farré, Maria Puig, Anna Mª Badia, Margarita Pla, Mª José Navarro, Rosa Mª Josa i Carme Cases.

També es va presentar el llibre "25 anys de l'Associació de Dones Isabelina", que fa un repàs de la història de l'entitat amb una mostra de fotografies des del 1993. Es va agrair la col·laboració en l'elaboració del llibre a Montse Miralles, Elisabet Pallàs, Eudald Salse i Maria Torrent. Totes les sòcies van ser obsequiades amb un exemplar.

Els actes van acabar amb un gran dinar al poliesportiu. Es van viure moments emotius com l'homenatge a la sòcia de més edat, Ramona Solé. Després del pastís, va començar l'espectacle del grup Ksonronda amb cançons tradicionals i dosis d'humor.