Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major Bellcaire d'Urgell

5, 6, 7, 8 i 9 de setembre 2019

DIJOUS 29 AGOST 2019

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Un cop més tinc el plaer de saludar-vos amb motiu de la nostra Festa Major que se’ns presenta, any rere any, com una magnífica oportunitat perquè bellcairencs i bellcairenques fem quelcom plegats: tots units en els preparatius i, sobretot, en la gresca. Hi ha altres esdeveniments al nostre calendari, però la Festa Major sempre té quelcom d'especial perquè és una celebració de tots i per tots en què tothom hi suma esforços i il·lusions perquè tot surti a la perfecció. Val a dir que la manera com encara les festes l'Ajuntament que tinc l'honor de presidir no és sinó una mostra més del nostre tarannà, una manera oberta i participativa de fer les coses que ens defineix i que ha fet que ens continuéssiu fent confiança en aquesta segona legislatura encetada el passat mes de juny. Hi ha cares noves a l'Ajuntament, però us puc assegurar que la il·lusió i les ganes de fer bones festes és la mateixa que hem anat mostrant els darrers anys. La Festa Major és la projecció d’allò que som com a poble. Així doncs, ha de ser engrescadora, acollidora i diversa. Ha de ser divertida i, alhora, trascendent pel que representa. L’hem de viure al mateix temps amb respecte per la diversitat i fomentant l’esperit col·lectiu. Estic convençut que així serà aquesta Festa Major de setembre de 2019. Us convido, doncs, a sortir al carrer i a gaudir de totes les activitats. Si l’estiu ha d’acabar, acomiadem-lo amb festa grossa. Bona Festa Major a tots i a totes!

Jaume Montfort i Samà
Alcalde de Bellcaire d'Urgell

DIJOUS 5 DE SETEMBRE

22.00 – CINEMA A LA FRESCA
Lloc: Bar de les Piscines

DIVENDRES 6 DE SETEMBRE

22.00 – V CORRETAPES DE BELLCAIRE D'URGELL, amenitzat per BATUC SHANGO i amb recorregut per tots els bars del poble. Podeu passar a retirar els tiquets per participar-hi a les oficines de l'Ajuntament fins al dijous 5 de setembre. Preu: 3 euros per consumició (tapa + beguda).
Lloc de sortida: Plaça 1 d'Octubre

00.00 – DISCOMÒBIL.
Lloc: Bar de les Piscines

DISSABTE 7 DE SETEMBRE

10.00-13.00 – Partides ràpides d’escacs
Lloc: Bar de les Piscines

17.00 – ESCAPE ROOM INFANTIL (fins a 14 anys).
Lloc: Caseta de la bàscula municipal

18.30 – Inauguració de l'EXPOSICIÓ D'ARTISTES FEMENINES LOCALS, organitzada per l'ASSOCIACIÓ DE DONES ISABELINA
Lloc: Sala d'exposicions de l'Ajuntament.

20.00 – Inauguració de l'arranjament de la plaça de la Urbanització Gaudí a càrrec del president de la Diputació de Lleida, sr. Joan Talarn i Gilabert.

22.00 – Tradicional SOPAR DE CASSOLES DE BELLCAIRE. Preu: 15 euros per persona. Preu menors de 12 anys: 7 euros. Podeu treure els tiquets a les oficines de l'Ajuntament fins al dimecres 4 de setembre.
Lloc: Poliesportiu Municipal

00.30 – FESTA JOVE amb THE SHOW MUST GO ON (TRIBUT A QUEEN), COMANDANT DE TROS i DJ fins a la matinada.
Lloc: Pista Descoberta del Camp d'Esports

DIUMENGE 8 DE SETEMBRE

12.00 – CELEBRACIÓ DE L'EUCARISTIA a l'església parroquial cantada per les corals FLOR DE LLI de Linyola i BELLCANT de Bellcaire d'Urgel. En acabat, les autoritats i seguici baixaran cap al Bar de les Piscines acompanyats pels gegants locals ROSETA DE FILELLA i PERET DEL PI i els grallers de Bellcaire.

13.00 – VERMUT DE FESTA MAJOR, durant el qual es lliuraran els premis del 1er CONCURS DE COCA D'ESCALIVAT DE BELLCAIRE D'URGELL (consulteu-ne les bases a la pàgina de Facebook "Bellcaire Informació"). Les coques participants es degustaran al mateix vermut.
Lloc: Bar de les Piscines

18.00 – Interessant PARTIT DE FUTBOL de 3a catalana entre els equips CF BELLCAIRENC i OLIANA.
Lloc: Camp d'Esports Municipal

18.00 – Concert de Festa Major i tot seguit sessió llarga de ball amb l'orquestra EUROPA.
Lloc: Poliesportiu Municipal

DILLUNS 9 DE SETEMBRE

09.00 – Caminada popular organitzada per la PENYA BARÇA.

12.00 – Animació per a la mainada amb la companyia PASSABARRET.
Lloc: Poliesportiu Municipal

17.00 – 20.00 – Inflables per als menuts.
Lloc: Poliesportiu Municipal

NOTA: l'organització es reserva la possibilitat de modificar horaris i llocs dels actes en cas que sigui necessari