Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR Bellcaire d'Urgell

Programa d'actes de la Festa Major el 10, 11, 12 i 13 de setembre a Bellcaire d'Urgell

DIVENDRES 10 SETEMBRE 2021

SALUTACIÓ

En aquest temps tan complicat que vivim per culpa d’una pandèmia que provoca tota mena de restriccions, és tot un repte trobar la manera d’oferir esbarjo al públic. Això, però, no ens desanima; ans al contrari, ens esperona. Ho hem demostrat amb el cicle de Música a la Fresca, que ha anat oferint interessants propostes musicals al llarg de l’estiu en diversos indrets del poble. Som conscients que els bellcairencs i bellcairenques volen i necessiten aquest moment d’alè que representa la Festa Major, i sobretot al setembre, quan comença un nou curs i cal encarar-lo amb les piles ben carregades. Es tracta, doncs, de combinar l’obligada protecció de la salut de les persones amb les lògiques ganes que tenim tots plegats de treure’ns de sobre, ni que sigui per uns dies, aquesta pesada llosa que ens ha imposat el coronavirus. Serà, per tant, el segon any de festes majors atípiques, però això no ha de ser sinònim d’ensopides. Tot i que ha calgut defugir els actes on hi havia possibilitat d’aglomeracions que no permetessin el distanciament social, pensem que el programa que teniu a les mans és prou divers i atractiu perquè pugueu passar uns bons dies de festa. Enguany, a més, comptem amb l’afegit dels actes de celebració dels 50 anys de la colla sardanista Flama Catalana, cosa que arrodonirà encara més les propostes que presentem des de l’Ajuntament. En definitiva, allò que pretenem és que no es perdi l’esperit festiu que tant ajuda a suportar les dificultats per què estem passant i que ens recorda, per si fos necessari, que la festa és cultura i la cultura és allò que ens fa millorar com a éssers humans. Que passeu una bona Festa Major!

Jaume Montfort i Samà
Alcalde de Bellcaire d’Urgell

DIVENDRES 10 DE SETEMBRE

21.30 – Representació teatral amb l’obra “La Rambla de les floristes” a càrrec de la companyia L’Agropecuària.

Lloc: Carrer Major, al davant de l’església.

 

DISSABTE 11 DE SETEMBRE

09.00-13.00Concurs de pintura ràpida (podreu consultar-ne les bases a Bellcaire Informació, o clicant en aquest enllaç).

Lloc: carrers i places del poble.

 

10.00 Torneig de partides ràpides d’escacs.

Lloc: Bar de les Piscines

 

17.30 – Inauguració de l’exposició de pintures de Montse Mata i lliurament de premis del concurs de pintura ràpida.

Lloc: sala d’exposicions de l’Ajuntament.

 

18.00 – Actes de celebració del 50 aniversari de la cobla sardanista Flama Catalana.

Lloc: plaça Major. CONSULTA ELS ACTES AQUÍ

 

21.00  - Tradicionals cassoles de Bellcaire, en format especial per causa de la situació sanitària: les cassoles se serviran per emportar a casa a la pista descoberta del camp d’esports municipal. Preu: 5 euros. Podeu adquirir els tiquets a les oficines de l’Ajuntament fins el dimecres 8 de setembre.

 

DIUMENGE 12 DE SETEMBRE

12.00 – Celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial.

 

13.00 Vermut de Festa Major amenitzat per Segon Passeig.

Lloc: Bar de les Piscines.

 

18.00 – Partit de futbol entre els equips CF Bellcairenc i CF La Pobla de Segur.

 

19.00Concert de Festa Major a càrrec de l’orquestra Junior’s

Lloc: Poliesportiu municipal.

 

22.00 – Castell de Focs de Festa Major.

Lloc: Camp d’Esports Municipal.

 

DILLUNS 13 DE SETEMBRE

09.00 Caminada i esmorzar popular (entrepà, beguda i cafè) organitzats per la Penya Barça. Preu del tiquet: 4 euros. Podeu adquirir els tiquets a les oficines de l’Ajuntament.

Lloc de concentració: plaça Major.

 

12.00 – 14.00 Jocs de fusta per la mainada.

Lloc: Poliesportiu Municipal.

 

19.00 Animació infantil amb La Cremallera.

Lloc: Poliesportiu municipal

 

EN TOTS ELS ACTES I ACTUACIONS PROGRAMATS ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA, TANT EN ESPAIS EXTERIORS COM INTERIORS, I TAMBÉ CAL MANTENIR TOT EL TEMPS LA DISTÀNCIA SOCIAL. CAL RECORDAR IGUALMENT QUE ESTÀ PROHIBIT EL CONSUM DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES AL CARRER I LES REUNIONS DE MÉS DE 10 PERSONES

 

NOTA: l’organització es reserva la possibilitat de modificar horaris i llocs dels actes en cas que sigui necessari.