Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major Bellcaire d'Urgell

9, 10, 11 i 12 de setembre de 2022

DISSABTE 20 AGOST 2022

Salutació

Després de tanta calorada, a qui no li ve de gust una bona i refrescant Festa Major de setembre? Doncs, aquí la teniu. I ben pleneta, que ja n’hi ha prou d’ensopiment i, després dels darrers temps, ens hem ben guanyat el dret a esbargir-nos una estona. Per això, i tenint en compte que hem tingut el jovent engabiat pràcticament dos anys, enguany li dediquem més espai amb dues nits joves de concerts i DJs que faran tremolar la terra. No ens oblidem, però, de les tradicions, i també tindrem una actuació de castellers i la ballada de sardanes l’Onze de Setembre. Tot plegat, amanit amb el Corretapes, les partides d’escacs, el concurs de pintura ràpida, el vermut musical, el ball de tarda, el castell de focs  i els acostumats espectacles i atraccions per a la mainada. I no ens oblidem del sopar de les cassoles de Bellcaire el dissabte a la nit! Al cap i a la fi, allò que pretenem és aixecar-vos l’ànim després de tot el que hem passat i carregar-vos les piles per al nou curs. Aquest és l’objectiu i el tarannà de la nostra festa, això és el que volem: que passeu una molt bona Festa Major!

Jaume Montfort

Alcalde de Bellcaire d'UrgellDIVENDRES 9 DE SETEMBRE

22.00: CORRETAPES DE BELLCAIRE D’URGELL amenitzat pel grup Sambala i amb recorregut pels bars del poble. Podeu passar a retirar els tiquets per participar-hi a les oficines de l'Ajuntament fins al dimecres 7 de setembre. Preu: 5 euros per consumició (tapa + beguda).

Lloc de sortida: Davant del Bar del Poliesportiu.

00.00: NIT JOVE DEL DIVENDRES amb Lo Crit, Porto Bello i DJ Paris.

Lloc: Pista descoberta del Camp d’Esports.


DISSABTE 10 DE SETEMBRE

09.00-13.00: CONCURS DE PINTURA RÀPIDA. Els participants es podran inscriure el mateix dia a partir de les 9 als porxos de l'Ajuntament. Primer premi: 500 euros. Segon premi: 250 euros (gentilesa de la Cooperativa de Bellcaire). Tercer premi: 100 euros (gentilesa de Seragro). Podreu consultar-ne la resta de bases aquí.

Lloc: carrers i places del poble.

10.00: UN TOMB PER BELLCAIRE D’URGELL. Visita guiada al Pedrís i a les excavacions arqueològiques de l’ermita. Preu: 5 euros. Inscripcions a info@ponentxperience.cat i al telèfon 642385682.

Lloc de sortida: plaça Major.

10.00-13.00: TORNEIG LOCAL DE PARTIDES RÀPIDES D'ESCACS.

Lloc: Pizzeria da Giovanni.

17.00: ACTUACIÓ CASTELLERA amb els Minyons de l’Arboç.

Lloc: Camp d’Esports.

18.00: Inauguració de  l’EXPOSICIÓ DE PINTURES d’Antoni Batalla. Tot seguit es farà el LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA.

Lloc: Sala d'Exposicions de l'Ajuntament.

18.30: PARTIT DE FUTBOL entre els equips CF Bellcaire i CF Arbeca.

Lloc: Camp d’Esports.

22.00: Tradicional SOPAR DE CASSOLES DE BELLCAIRE amenitzat pel Trio Solimar. Preu: 18 euros per persona. Menú infantil: macarrons a la bolonyesa. Preu 10 euros. Podeu treure els tiquets a les oficines de l'Ajuntament fins al dimarts 6 de setembre. Lloc: Poliesportiu Municipal.

00.00: NIT JOVE DEL DISSABTE amb els DJs Paris, Santi Roig, Cosmik i Tay de León.

Lloc: Pista descoberta del Camp d’Esports.


DIUMENGE 11 DE SETEMBRE

12.00: CELEBRACIÓ DE L'EUCARISTIA a l'església parroquial cantada per les corals Flor de Lli de Linyola i Bellcant de Bellcaire d'Urgell.

13.00: VERMUT DE FESTA MAJOR amenitzat pel grup Somnis.

Lloc: Bar de les Piscines.

18.30: BALLADA DE SARDANES AMB MOTIU DE L’ONZE DE SETEMBRE amb la cobla Vents de Riella. Tot seguit se servirà coca i xocolata al públic assistent.

Lloc: Plaça Major

20.00: BALL DE TARDA amb l'orquestra Junior’s.

Lloc: Poliesportiu Municipal.

22.00: Espectacular CASTELL DE FOCS ofert per Pirotècnia Catalana.

Lloc: Pista descoberta del Camp d’Esports.


DILLUNS 12 DE SETEMBRE

09.00: CAMINADA POPULAR de la Penya Barça. Inscripcions a les oficines de l’Ajuntament fins divendres 9 de setembre. Preu per persona: 5 euros.

11.00 – 14.00: PARC INFANTIL INFLABLE.

Lloc: Poliesportiu Municipal.

18.00: ESPECTACLE INFANTIL amb La Cremallera.

Lloc: Poliesportiu Municipal.


L’AJUNTAMENT DE BELLCAIRE D’URGELL US DESITJA UNA BONA FESTA MAJOR!

NOTA: l'organització es reserva la possibilitat de modificar horaris i llocs dels actes en cas que sigui necessari.