Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Maig de Bellcaire d'Urgell

15, 16, 17 I 18 DE MAIG DE 2020

cartell de la Festa Major
cartell de la Festa Major

DIMARTS 12 MAIG 2020

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE, JUAME MONTFORT

Enguany m’adreço a tots vosaltres en unes circumstàncies realment excepcionals que, sens dubte, marcaran un abans i un després en el nostre estil de vida. Estic parlant, és clar, de la situació provocada per la pandèmia global de la Covid-19, que no només ens ha colpejat durament en l’aspecte sanitari –i aquí vull expressar un emotiu record per a tots els veïns del poble que ens han deixat per culpa de la malaltia, així com la nostra solidaritat amb les seues famílies- sinó també en molts aspectes econòmics i socials. En aquest sentit, les mesures d’aïllament social a què ens veiem obligats suposen restriccions de tot tipus i especialment en l’àmbit de les celebracions populars, com és el cas de la nostra Festa Major. Això, però, no significa que hàgim de perdre ni les tradicions ni les ganes de gresca. Senzillament, el que hem de fer és adaptar-nos a la situació i tirar endavant amb els mitjans que tinguem al nostre abast. Així, el que us proposem per a la Festa Major de maig d’enguany és un reguitzell d’activitats majoritàriament virtuals tot intentant mantenir, en la mesura del possible, l’esperit lúdic i participatiu que sempre ha caracteritzat la nostra manera d’encarar aquesta celebració. Com a Ajuntament, el nostre objectiu és clar: intentar que, almenys durant un cap de setmana, tots plegats deixem de banda els maldecaps que ens ha portat la pandèmia i puguem gaudir d’uns moments d’alegria, que prou falta ens fa. Aquesta és la nostra intenció, i sabem que vosaltres també fareu els possibles per aconseguir-ho. Per acabar, només una afirmació que avui cobra més significat que mai: bellcairencs i bellcairenques, ens en sortirem!

DIVENDRES 15

22.00–00.00: Sessió de DJ virtual amb DJ G-Lopez. Podeu seguir-la per la ràdio, al 105.5 de la FM.

 

DISSABTE 16

12.00: Cercavila pels carrers del poble a càrrec d’ALEA TEATRE. Podeu veure-la des de casa.

19.00-20.00: Sessió virtual de ball de saló. Podeu seguir-la per la megafonia de l’Ajuntament i també per la ràdio, al 105.5 de la FM.

22.00-00.00: Disco virtual “Tria la teva música”, amb música escollida pel jovent del poble. Podeu seguir-la per la ràdio, al 105.5 de la FM.

 

DIUMENGE 17

12.00: Repic virtual de campanes i proclamació dels Goigs de Sant Pere Celestí. Podeu escoltar-ho per la megafonia de l’Ajuntament i també per la ràdio, al 105.5 de la FM.

13.00-14.00: Vermut musical de Festa Major. Podeu seguir-lo per la megafonia de l’Ajuntament i també per la ràdio, al 105.5 de la FM. S’hi anunciarà el guanyador del concurs del logotip de l’Associació de Joves.

19.00-20.00: Sessió virtual de ball de saló. Podeu seguir-la per la megafonia de l’Ajuntament i també per la ràdio, al 105.5 de la FM.

22.00: Castell de focs artificials des del Camp d’Esports Municipal. Podeu veure’l des de casa.

DILLUNS 18

19.00-20.00: Berenar musical. S’hi anunciarà els guanyadors dels premis de l’activitat infantil “Dibuixa la teua Festa Major”.

 - A més, durant tota la Festa Major podeu veure a les pàgines de Facebook i Instagram de Bellcaire Informació una exposició virtual d’aquarel·les i acrílics d’Amèlia Martí.

 - Nota: el pregó de Festa Major i la Festa de la Vellesa es traslladen a la Festa Major de setembre, si les condicions ho permeten.

L’organització es reserva el dret de variar la programació en cas necessari.

ORGANITZEN:

Regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell