Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FiraBell torna a la normalitat amb més força que mai

La Fira del Comerç, Indústria, Artesania i Productes de Proximitat de Bellcaire d'Urgell ha aplegat una setantena de parades

Joan Talarn cuinant arròs a l'estand de l'Associació d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat
Joan Talarn cuinant arròs a l'estand de l'Associació d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat

DIUMENGE 05 JUNY 2022

Un any més, èxit de visitants a FiraBell. La 6a edició de la Mostra del Comerç, Indústria, Artesania i Productes de Proximitat de Bellcaire d'Urgell ha demostrat que el certamen ha arribat a la seva plena consolidació demostrant el potencial del municipi.

Els qui van visitar la fira van poder veure la setantena d'expositors, la majoria d'empreses i entitats locals, i degustar productes a la plaça del Mercat. També van gaudir de les accions teatrals pel recinte firal a càrrec d'Alea Teatre i El Sidral. El carrer del Nord va acollir una exhibició de cotxes Mustang, Corvette i Camaro. El carrer Major es va omplir de parades d'artesans i tallers d'artesania. I com a novetat, al Racó de les Bruixes a la plaça del Novè Centenari es van fer sessions de tarot.

Per dinar, es va repartir un bon picadillo de corder amb fruita.

La inauguració de FiraBell va anar a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. Després de veure la recent reformada Biblioteca Municipal Casimir Ribó, les autoritats van fer un recorregut per la zona firal amb una setantena de parades.

L'alcalde de Bellcaire d'Urgell, Jaume Montfort, va dirigir la comitiva passant per davant dels cotxes Mustang exposats al carrer del Nord. Després van passejar per les parades d'artesania i pel nou racó de les bruixes. Finalment es van dirigir a la Plaça del Mercat, on han saludat a tots els expositors.

El president Joan Talarn va destacar que aquesta fira reuneix molts dels ingredients bàsics i imprescindibles que s'han de potenciar en els certàmens firals del territori.

L'alcalde Jaume Montfort va mostrar la seva satisfacció per poder celebrar aquesta sisena edició de la Fira perquè significa “la consolidació d’una idea inicial que te com a objectiu donar a conèixer el potencial del poble de Bellcaire”.