Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La màgia d'un nadal diferent a Bellcaire d'Urgell

Els actes de nadal s'han adaptat a la situació sanitària

L'arribada dels "Reixos" a Bellcaire
L'arribada dels "Reixos" a Bellcaire

DIJOUS 07 GENER 2021

L'alcalde Jaume Montfort va donar la benvinguda al nadal amb un missatge per a fer un balanç d'un any marcat per la pandènmia de la covid-19, i va felicitar les festes a tots els bellcairencs.

Les restriccions van impedir fer actes tradicionals com la missa del gall, o el cagatió. D'altres es van realitzar seguint els protocols de seguretat. D'aquesta manera, per Sant Esteve el patge va poder venir a recollir les cartes als Reis de tota la mainada, en un acte que es va fer a la Plaça Major. 

El concert de nadal va anar a càrrec del quartet de corda "Ilerda" que, a més de nadales, va incloure bandes sonores de pel·lícules, musicals i música d'òperes a l'església parroquial. I els més petits van gaudir amb les acrobàcies d'"Improvisto's Crusty Show" amb l'espectacle "Beat Box" al poliesportiu.

L'arribada dels Reis també va ser diferent. Els nens i nenes no van poder sortir de casa, però a trevés de Bellcaire Informació van poder veure en directe l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al poble i la rebuda que els va fer l'alcalde a l'Ajuntament. Després els Reis van portar els regals a totes les cases. 

L'Ajuntament també va organitzar un concurs de pessebres. Més de 30 participants van enviar les fotografies del seu pessebre, que es van publicar a Bellcaire Informació. Els guanyadors es van decidir per mitjà d'un sorteig.