Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La versió virtual de FiraBell assoleix més 14.000 visualitzacions

La Fira del Comerç, la Indústria, l’Artesania i els Productes de Proximitat de Bellcaire d’Urgell s'ha adaptat a la situació conseqüència de la Covid-19

Cartell de FiraBell 2020
Cartell de FiraBell 2020

DIUMENGE 07 JUNY 2020

Aquest any, FiraBell, la Fira del Comerç, la Indústria, l’Artesania i els Productes de Proximitat de Bellcaire d’Urgell, no ha pogut mostrar tot el seu esplendor degut a les restriccions causades per la Covid-19. Però l’organització ha sabut reformular amb èxit l’esdeveniment i ha programat una sèrie de continguts audiovisuals que s’han difós a les xarxes socials. Els vídeos que s’han penjat de la fira han assolit gairebé 14.100 reproduccions durant el cap de setmana.

La mostra virtual ha consistit en diversos vídeos que han ensenyat l’activitat i productes dels establiments alimentaris de Bellcaire. També s’han recordat diferents moments de les passades tres edicions FiraBell. Els continguts s’han penjat durant tot el cap de setmana a Facebook, Instagram a Twitter, a les pàgines de Bellcaire Informació i FiraBell. Els vídeos han estat realitzats per Mediaponent, la productora audiovisual de Teleponent, i es poden seguir veient en els diferents canals de difusió.