Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa de "CIRCAIRE, Festival de Circ de Bellcaire d'Urgell"

Els dies 20 i 21 d'abril veurem espectacles de circ de primer nivell en diferents escenaris de Bellcaire d'Urgell

DIUMENGE 14 ABRIL 2024

DISSABTE 20 D'ABRIL

A les 17.30 h, a la Plaça del Mercat: Tallers de circ - Improvisto's Krusty Show

És l'hora de descobrir el nostre talent tan amagat que no teníem ni idea de qué existia, podràs provar els estris del món del circ i trobar el teu artista interior.

A les 19.15 h, a la Plaça 1 d'octubre: Sidecar - Pessic de circ

Un viatger arriba a la plaça. No hi arriba amb un vehicle qualsevol, sinó amb una extravagant moto amb sidecar plena de mapes, indicacions i artefactes d'altres temps. Així desfilara per la plaça mentre intenta dominar el seu sidecar, fent mil i una acrobacies.

A les 20.15 h, a la Pista descoberta: Collage - Bot Project

Dos homes suspesos a l'aire es disposen a llençar-se a la piscina amb la serietat i la rigidesa que assenyala el guió. En un primer moment tot surt com estava previst, però aviat una ànsia de rebel·lió s'apodera dels protagonistes d'aquesta història. Entre el salt i el salt el duet d'artistes imposarà les seves normes, creant situacions còmiques ¡ bogeries, amb objectiu de crear el seu propi espectacle. Totes aquestes peripècies passaran durant un estat d'ingravidesa més a prop del cel que de la terra.

A les 21h, a la Pista descoberta: batucada amb Bandelpal

Organitza l'Associació de Dones Isabelina

DIUMENGE 21 D'ABRIL

A les 11.00 h, a la Plaça del Mercat: Tallers de xanques i equilibris - Improvisto's Krusty Show

Aguantar l'equilibri sembla fàcil quan tens més de dos anys, perd i si ho compliquem pujant a
sobre dues xanques, o d'una bola gegant, o uns pendelons, i si a una bici li treiem una roda i el manillar. Es complica una mica, però res que no puguem superar.

A les 12.30 h, al Poliesportiu: Adéu Peter Pan - Festuc Teatre

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. De sobte, una nit, els nens perduts s'enduran la Maria cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis ¡ tot l'imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat. Una història molt tendra, en la qual es plasma el vincle entre els infants i els seus avis. PREU ENTRADA: 3 euros

A les 17.15 h, al Carrer Major: L'home roda - Professor Karoli

Un personatge incombustible, el Professor Karoli. L'home roda, es desplaga dins una roda amb motor "mono roda", combinant enginy i artefactes: monocicles amb cames, bicis nanes de 10, 20 30 cm, demostrant la seva passió per les rodes i deixant-se la pell a l'asfalt. Un espectacle visual apte per a tots els públics.

A les 18.30 h, a la Plaça Lluís Companys: Minute - Jam

En un temps en què la fotografia digital ha deixat enrere l'època dels rodets ¡ els revelats i on ningú es preocupa del nombre de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja per pobles i ciutats amb la seva antiga càmera de fotos, cercant aquelles cares que ell considera més fotogèniques. Per aquest peculiar fotògraf, la ciutat és l'escenari perfecte ¡ tu pots ser el seu proper retrat. Minute és un espectacle de carrer que pretén recuperar un ofici que ha mort amb el pas del temps ¡ que omplirá els carrers d'humor.

A les 19.45 h, a la Pista descoberta: Set Up - Los Barlou
Tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i una imatgeria prápia d'octogenáries. A sobre, s'han confós d'horari i arriben mitja hora tard, per això no impedeix que facin gala d'una gran malaptesa i una descoordinació del més alt nivell. Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats, plens d'humor i acció són els ingredients principals d'aquest espectacle de teatre/circ, apte per a tots els públics.

DISSABTE 20 I DIUMENGE 21 D'ABRIL

Durant tot el dia - Itinerant: La Cirquestra de Improvisto's Krusty Show
Actitud, qualitat i energia s'uneixen amb aquestos divertits personatges. Quatre músics i un xanquer amenitzaran els canvis d'escenari i faran de flautistes d'Hamelin del Circaire Festival.